Køb en videoovervågningspakke og få det hele

Køb en videoovervågningspakke og få det hele

Der sker – desværre – fortsat mange indbrud rundt omkring i det danske land. Dette betyder, at mange danskere vælger at installere videoovervågning i og uden for hjemmet. Videoovervågningen sikrer nemlig, at der kan blive reageret hurtigt, hvis tyve træder ind på grunden eller bryder ind i hjemmet. Ydermere kan det være lettere at identificere tyvene, hvorefter der er større sandsynlighed for at få dem fanget. Dette giver en god sikkerhed og tryghed, hvad end man sover om natten eller er af sted på ferie. Du kan nemt installere videoovervågning i eget hjem eller virksomhed med gør-det-selv-videoovervågning samt videoovervågningspakker. Dette har vi valgt at sætte fokus på i denne artikel.

 

Komplet videoovervågning – køb eksempelvis model 152DB2

Hos DKKamera er der et stort udvalg af kameraer, som du selv kan installere på grunden. Et af deres produkter er modellen 152DB2, som er afbilledet på billedet. Dette kamera er ideelt til udendørs brug, da den aflange cylinder sørger for, at kameraet er ekstra beskyttet mod regnen. Derudover er kameraet hærværkssikret, da selve huset af kameraet er i solidt metal. Dette gør, at kameraet kan modstå hærværk såsom mursten- eller stenkast. Det er let at montere videoovervågningen på en lodret eller vandret flade såsom en væg, loft, tagudhæng eller andet.

 

Vælger du at købe hele pakken af videoovervågning, vil du få et komplet system. Det vil være muligt at tilkoble kameraet dit netværk, så du kan få adgang til kameraet på din computer eller smartphone. Dette gør det nemt at administrere overvågningen, da du vil få fjernadgang dertil. På denne måde kan du ændre planlægningen af optagelserne, se gemte optagelser eller se overvågningen live.

 

Hvis du er interesseret i at købe videoovervågning til din private ejendom eller arbejdsplads, kan du hos DKKamera få videoovervågning til lave priser. Udvalget af kameraer er stort, og deres hjemmeside er http://dkkamera.dk/.

Published by