Sikker videoovervågning

Sikker videoovervågning

Som virksomhedsejer vil mange sikkert omtale mig som lidt paranoid. Jeg mener snarere, at jeg er typen, der går med livrem og seler og sikrer min virksomhed efter bedste evne. Samtidig er jeg typen, der har fokud på bundlinjen, så jeg var på jagt efter en mulighed, der både gav den nødvendige sikkerhed, nu når min lille produktionsvirksomhed ligger i et større industriområde, der ligger øde hen om aftenen, men samtidig så billigt som muligt, uden at sikkerheden dermed blev forringet.

Gør det selv

Jeg havde dog ikke forestillet mig, at jeg kunne finde en gør-det-selv løsning på nettet, når det kom til at sikre bygningerne. Men dkkamera havde netop sådan en løsning i forbindelse med videoovervågning, så jeg var på, så snart jeg havde set det på deres hjemmeside. Samtidig var deres priser mere end bare rimelige, så der skulle ikke mange overvejelser til fra min side, før jeg havde afgivet min bestilling hos dem.

Desuden foretrak jeg videoovervågning fremfor en alarm. Jeg vil hellere fange de skyldige på bånd, så jeg og politi kunne se, hvem de var, fremfor at have en vagt, der måske ikke kunne nå frem, inden det var for sent. Videoovervågning er samtidig afskrækkende tænker jeg, for de kameraer, jeg bestilte, var nogle, der skulle sidde tydeligt udvendigt på bygningerne.

Nemt at sætte op

Bevæbnet med en stige, en god ansat til at holde den og et minimum af værktøj kom jeg så op under tagryggen med kameraerne. De var noget lettere at sætte op, end jeg havde forestillet mig. Med lidt småjustering var gårdspladsen samt alle døre og vinduer dækket ind, et par af kameraerne var tydelige fra vejen, og der kom et skilt op, så alle kunne se, at de var på, skulle de kigge forbi udenfor almindelig åbningstid. Det virker, og der har siden jeg købte dem ikke været uønskede gæster.

Published by