Gør-det-selv-overvågning

Gør-det-selv-overvågning

Med de mange indbrud i Danmark hvert år er markedet for overvågning i eksplosiv vækst. Overvågning er med statistikker, undersøgelser og ekspertudsagn bevist til at være det mest effektive præventive middel mod indbrud og er derfor blevet meget populært ved både private og i virksomheder af alle størrelser. Men med så mange forskellige udbydere af overvågning kan det godt være lidt svært at overskue, hvem der tilbyder hvad, og hvor man får noget for pengene. Derfor kan du her læse et par gode råd og en anbefaling til, hvordan du kommer godt i gang med overvågning.

 

Gør det nemt

Først og fremmest kan det klart anbefales, at du køber en gør-det-selv-løsning. Flere steder tilbydes der abonnementer, men det er primært henvendt til større virksomheder, og i de små hjem og forretninger, er du næsten bedre tjent med en gør-det-selv-løsning. Dette kræver dog, at du selv skal sætte systemet op, hvilket kan virke afskrækkende på mange mennesker. Det er der imidlertid ingen grund til, for i dag findes der systemer, som er meget brugervenlige. Du kan eksempelvis købe trådløse videokameraer, som du slipper for at skulle trække ledninger til, og som derfor kun kræver et par skruer, når de skal i væggen.

 

Dkkamera

Trådløs videoovervågning kan du finde på Dkkamera.dk. Men det er ikke den eneste grund til, at du skal handle overvågning der. Dkkamera er nemlig specialiserede i videoovervågning, hvilket gør, at de selv står inde for alt det udstyr, de sælger, og tilbyder vejledning i forbindelse med køb, installation osv. De tilbyder forskellige pakker, der passer til forskellige behov, og som både inkluderer videokamera, optager og klistermærker. Klistermærker virker måske ligegyldigt, men faktisk er de mindst lige så vigtige som det andet udstyr. Det er nemlig dem, der advarer indbrudstyven og de andre ubudne gæster om, at du har boligen overvåget, hvilket har en stor, præventiv effekt.

Published by