Guide til valg af overvågning

Guide til valg af overvågning

Når du skal holde indbrudstyven fra matriklen, er der, ifølge eksperter og statistikker, ikke noget bedre middel end overvågning. Et overvågningssystem af høj kvalitet kan skræmme selv den mest hærdede, professionelle indbrudstyv væk, fordi det har en psykologisk effekt, der virker i 8 ud af 10 tilfælde. Men hvis man ikke er helt inde i det der med overvågning, kan det godt være lidt af en mundfuld at sætte sig ind i. Især hvis man gerne vil undgå, at det skal koste alt for mange penge og for meget tid – jo hurtigere du får sat dit system op, jo hurtigere og bedre er dit hjem beskyttet. I dette indlæg giver jeg dig et par råd til, når du skal vælge overvågning, så du får noget ordentlig udstyr, der ikke kræver, at du smadrer sparegrisen.

 

Trådløs

Først og fremmest skal du selvfølgelig finde ud af, hvor mange kameraer du skal have sat op. Her vil jeg anbefale, at du spørger ved forhandleren og lader dem rådgive dig til overvågningspakkens størrelse. http://dkkamera.dk/ sælger både kvalitetsudstyr og kan hjælpe dig. Ud over dette vil jeg anbefale, at du køber trådløse kameraer, da de er meget nemmere for dig at sætte op og installere. De er ikke specielt meget dyrere end normalt.

 

Infrarød

Jeg vil desuden opfordre dig til at købe et kamera med ekstra mange infrarøddioder. Mange kameraer optager i mørke, men uden en specielt imponerende kvalitet. Da mange indbrud forekommer om natten, er det en god ide, at kameraet kan fange et godt billede af tyven, hvis uheldet skulle være ude.

 

IP

En anden ting, jeg vil anbefale for at gøre det nemmere for dig, er, at du køber IP-kameraer. Her slipper du for at skulle bruge en HDR-optager, da IP-kameraer gemmer direkte på nettet. Det er nemmere for dig at håndtere og er ikke specielt meget dyrere. Du kan finde trådløse kameraer med mange infrarøddioder og i IP-format hos Dkkamera.dk, som varmt kan anbefales.

Published by