Undgå besøg fra indbrudstyven

Det er svært at forestille sig noget mere frustrerende end at få endevendt sit hjem og stjålet sine ting af en fremmed. Hjemmet er ekstremt privat, og selvom de fleste omkostninger bliver dækket af forsikringen, så er der noget krænkende ved at få overskredet privatlivets og hjemmets grænser. Desværre er der ikke mange, der gør noget for at undgå indbrud, før det er sket, selvom det ikke kræver meget. Vi har her samlet nogle ting, som kan hjælpe dig med at forebygge indbrud i hjemmet.

 

Hjælp hinanden i nabolaget

Bor du i et nabolag, der før har været ramt, er der ikke noget mere oplagt end at lave en nabohjælpsordning. Ordningen består af, at man ganske simpelt holder øje med hinandens huse, når naboerne er hjemmefra, eksempelvis på ferie. Ud over at holde øje kan man parkere bilen i naboens garage og tømme deres postkasse, så huset ser beboet ud i de perioder. Løsningen kræver ikke meget og virker i mange henseender, men er ikke særlig effektiv i dagtimerne. De fleste indbrud sker nemlig, mens folk er på arbejde.

 

Få hjælp af menneskets bedste ven

Men hvis der ikke er nogen hjemme i dagstimerne, hvem holder så øje med huset? Hvad med en hund? Indbrudstyve hader hunde, fordi de larmer, og der er risiko for, at de bider fra sig. Derfor er hunde meget effektive mod indbrud.

 

Overvågning

Er du ikke klar til at lægge dit liv om og få en hund, er der også en anden løsning – nemlig overvågning. Overvågning er blevet bevist som det mest effektive middel mod indbrud, da det har en enormt afskrækkende effekt. Tyven vil gøre alt for at undgå at blive optaget på kamera, fordi det hjælper politiet gevaldigt i opklaringsarbejdet. Du kan finde et stort udvalg af kvalitetsovervågning på dkkamera, som desuden har nogle gode priser.  

Published by