Videoovervågning fra dkkamera.dk

Jeg erhvervede mig for et par år siden en lille butik, som sælger alt fra servietter til små, velduftende sæber, pebermyntepastiller, duftlys, håndcreme og forskellige former for brugskunst. Jeg elsker at gå rundt i den hyggelige butik og sørge for, at varerne står pænt og præsenterer sig nydeligt over for kunderne. Jeg er af natur et blidt gemyt, og denne type bekæftigelse er vederkvægende for min sjæl og trøster mit hjerte i hårde tider. Butikken er på mange måder som mit barn: Jeg vil beskytte den og passe på den med alt, hvad jeg har i mig, og den giver mig så meget igen.

 

Derfor bliver jeg helt knust, når jeg opdager, at nogle af de mennesker, som kommer ind i min butik, faktisk kommer med ondt i sinde og enten stjæler ting fra butikken eller ødelægger ting uden at fortælle mig om det. Det skærer mig i hjertet, og jeg forstår ikke, at nogen vil gøre sig til tyv for en tekop med ænder på eller en notesblok med blomstermotiv. Forsikringen dækker noget af det, ja – men det er ikke så meget det materielle, der piner mig. Det er, at der tilsyneladende har været folk inde på mit gebet, som jeg ikke kan stole på.

 

Jeg satte mig derfor for at finde ud af mere om de mennesker, der stjæler fra mig – men jeg kan jo ikke være overalt i butikken konstant. Der er jo faktisk reelle kunder, som skal betjenes. Derfor har jeg via dkkamera.dk bestilt en pakke med overvågningsudstyr, for jeg vil via videoovervågning kunne finde de skyldige. Pakken med kameraudstyr og tilhørende software ankom få dage efter bestilling, og jeg kunne nemt selv sætte overvågningskameraet op og installere softwaren, blot ved at følge den lette brugsvejledning. Det gik nemt og hurtigt – og jeg fik rigtig meget kvalitets kamera for pengene!

Published by

Videoovervågning fra dkkamera.dk

Forrige år blev det på min arbejdsplads besluttet, at vi skulle have en dejlig have eller gård, hvor medarbejderne kunne hygge sig med frokost eller i kaffepausen. Den lille have blev en stor succes – vi anlagde bede og plantede små træer og hække, og satte endda espalier op. Det mest radikale tiltage var dog havedammen, som vi fyldte med Koi fiks – en ikke helt ubetydelig investering. Og derfor var det også til vore store fortrydelse, da fiskene begyndte at forsvinde.

 

På selve kontorbygningerne har vi masser af sikring i form af gitre, alarm armeret glas, indvendige alarmer med bevægelses sensorer og et meget sikret adgangskontrol system. Udenfor kan vi ikke gøre så meget, for der er blot en åben parkeringspladse og en hæk til at afskærme haven fra omverdenen. Virksomheden er beliggende i et industrikvarter, der nærmest er mennesketomt om natten – tyve har med andre ord frit spil i området, sålænge de selvfølgelig ikke forsøger at bryde ind i bygningerne.

 

Dergor besluttede vi at sætte videoovervågning op, således at de udendørs arealer også blev sikret. Vi ville gerne vide, hvem der kom ind på vores ejendom og stjal vore fisk i nattens mulm og mørke. Hos dkkamera.dk fandt vi den helt perfekte gør-det-selv pakke, så vi helt selv uden det store besvær kunne montere, tilslutte og sikre vores overvågningskameraer. I webshoppen, hvor der er et stor udvalg af overvågningsløsninger, udvalgte vi vort overvågningssystem, som må siges at være virkelig godt til prisen – og det blev leveret til døren hurtigt efter. Med den nemme installationsguide gik det som en leg at gøre systemet funktionelt, og nu kører det uden problemer og overvåger såvel vore indgangspartier samt fiskedammen i gårdhaven.

 

Vi fik opklaret mysteriet om de forsvundne Koi-fisk: Det var ræven, der løb med dem! Og vi beholder med sikkerhed vore overvågningskameraer, som fungerer upåklageligt, og som gør, at vi føler os trygge ved, at bygningerne er under konstant overvågning.

Published by