En gang indbrud, men aldrig mere

En gang indbrud, men aldrig mere

Jeg synes konstant, at der bliver bragt statistikker og artikler, som viser, hvordan der bliver begået flere og flere indbrud. Alt dette har jeg ikke tillagt så meget vægt, og det skulle jeg måske have gjort. Efter familiens ferie kom vi nemlig hjem til et hus, som var blevet totalt raseret, og hvor alle vores værdier var blevet stjålet. Det var en virkelig ubehagelig oplevelse, som virkelig påvirkede os alle. Dette skal aldrig ske igen, og derfor har jeg været ude og handle en række sikkerhedssystemer ind, så vi aldrig nogensinde oplever noget som det igen. Og skulle det ske, skal tyven fanges, hvilket vores nye systemer kan hjælpe med.

Aldrig gå på kompromis med kvaliteten

Jeg har selv været på shoppetur, og det er kun den bedste kvalitet, der er blevet købt ind. Det nytter ikke noget at gå på kompromis med kvaliteten, når det handler om sikkerheden i dit hjem. Derfor har jeg investeret i overvågning, så tyven kan blive fanget på kamera, hvis personen skulle komme på besøg. Endvidere skulle et overvågningskamera meget gerne skræmme tyven væk, så der ikke bliver brudt ind. Vælger personen dog alligevel at være dum nok til dette, har vi nu fået installeret en tyverialarm, der begynder at hyle helt vildt, hvorfor blandt andet naboerne nok skal blive opmærksom på, hvad der foregår, så de kan ringe efter hjælp eller komme til undsætning.

Alt blev købt online

Jeg har købt ind hos dkkamera.dk, hvor de havde alt, der overhovedet var brug for. De tilbyder fri fragt, hvis du køber for over 999 kr., men derudover får du 14 dages returret, hvis der skulle være noget galt, hvilket nok ikke er tilfældet. De har nemlig et hav af glade kunder, og det skyldes den fantastiske kvalitet, de tilbyder.

Skal du have sikret dit hus ligesom mig, er det bare med at gøre noget hurtigst muligt.

Published by