Sådan sikrer du bedst dit hjem

Sådan sikrer du bedst dit hjem

Til trods for at Danmark som regel forbindes med tryghed og sikkerhed, så er det faktisk et af de lande i Europa, som oplever flest indbrud hvert år. Politiets ringe opklaringsprocent på indbrud kombineret med den ringe sikring af de danske hjem har gjort Danmark til et særdeles gunstigt land at være professionel indbrudstyv i. Heldigvis er der masser af ting, man selv kan gøre for at undgå indbrud i ens eget hjem. Vi har her samlet nogle af de bedste konkrete råd.

 

Hjælp i nabolaget

Mange tror, at indbrud sker om natten, men dette er faktisk forkert. Langt størstedelen af alle indbrud sker midt på dagen, i hverdage hvor folk er på arbejde. Det er selvfølgelig fordi indbrudstyve helst vil undgå at blive forstyrret og opdaget. Derfor er indbrudstyve også meget aktive i perioder såsom jul, påske og sommerferien, hvor folk er rejst hjemmefra. I disse perioder er det en god ide at snakke med naboerne og hjælpe hinanden. Ud over at holde øje med hinandens huse kan I sørge for, at de ser beboede ud ved at parkere en bil, tømme postkassen og eventuelt tænde lyset en gang imellem.

 

Altid effektivt

I hverdagen, hvor både du og dine naboer er på arbejde, kan de dog ikke hjælpe ret meget. Her kan du til gengæld få gavn af videoovervågning. Det er blevet bevist, at overvågnings- og alarmsystemer har den højeste præventive effekt mod indbrud. Derfor er det formentlig det bedste initiativ du kan tage mod indbrud, og det kan varmt anbefales. Der findes nemlig et godt marked for det i dag, så du kan komme i gang til billige penge og uden besvær. Dkkamera.dk forhandler videoovervågning, og de er specialister, hvilket gør, at de kun sælger overvågning af høj kvalitet, og at de desuden kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr.

Published by