Overvågning i HD kvalitet

Videoovervågning er kommet ind i en helt ny tidsalder, og det har aldrig været nemmere. De digitale overvågningskameraer der er på markedet nu er både smarte og billige, og passer til alle typer brug. Flere og flere vælger at få installeret overvågning både i virksomheder og i privaten, og det skyldes at det er blevet så nemt at alle kan finde ud af at installere det.

I modsætning til dets forgænger, de analoge overvågningskameraer, så kræver digitale overvågningskameraer ikke særlig meget at få sat op. Det smarte er at i stedet for ledninger bliver de koblet på internetforbindelsen og sender video den vej i stedet. Det gør det både nemmere at installere fordi man ikke skal bøvle med ledninger, og det gør det muligt for dig at have overvågningsvideoerne gemt på en online server. Derved vil du altid have adgang til dine optagelser ligegyldigt hvilken computer du sidder med. En anden fordel ved at kameraerne er koblet på internettet er at du kan konfigurere dem direkte fra din smartphone, gennem producentens app. Du kan indstille om kameraet skal køre nonstop, om det kun skal filme når det detekterer bevægelser eller rette på vinklen på kameraet. Gennem appen kan du sågar også følge med live fra alle kameraer koblet på dit netværk, og du kan faktisk også styre dem. Du kan altså sidde hvor som helst i verden og kigge rundt i din stue gennem din smartphone, det er altså genialt!

Det bedste ved de digitale overvågningskameraer er dog videokvaliteten, vi snakker 720p og 1080p HD-kvalitet! Det vil sige at du får krystalklar video fra dine kameraer, hvor du kan se enhver lille detalje. Dkkamera forhandler de bedste overvågningssystemer på markedet, og har garanteret lige hvad du skal bruge. Så hvis digital videoovervågning lyder som du mangler, så kig forbi webshoppen og find lige det du mangler.  

Published by